Aaron Avenue Residence

A modern two-storey luxury residence located on Brisbane River with impressive views toward Brisbane CBD.

Designed by Mark Williams Architects, this residence activates passive design through maximizing natural light and cross ventilation.

A main objective of the landscape was to meet Brisbane City Council’s river edge re-vegetation requirements and provide locally occurring native plants to enhance the fauna movement corridor of the Brisbane river.

Further to this, it was important to provide a low maintenance landscape, tolerant of drought conditions.

The outdoor entertainment space connects with the relaxed riverside ambience and allows for social gatherings and recreation.

Hawthorne, Brisbane, Queensland, Australia

Architect
Mark Williams Architects

Builder
Space Constructions